11 Apr 2014

Windows a murit. Traiasca Windows! – Partea I

0 Comment

Până pe 8 aprilie am așteptat cu toții să vedem ce se întâmplă cu computerele care au instalat sistemul de operare Windows XP. După cum ne așteptam, nu a fost nimic. N-a răsărit soarele din vest, nu s-a ieftinit motorina și nici alte chestii savante nu au avut loc.

Dar ce facem acum că Microsoft nu ne mai oferă suport? Ne apucăm de băut, fugim din țară sau … luăm lucrurile așa cum sunt? Eu zic să nu ne isterizăm, treaba-i OK. In definitiv sunt milioane de computere care merg cu XP. Sunt mii de bancomate care merg cu XP. Vedeți voi pe domnii bancheri gata să lase baierele portofelului deschise și să treacă la NEXT LEVEL? N-aș crede.

Așa că o luăm temeinic. Vă spun sigur că mai sunt ( ce-i drept foarte puține) calculatoare care funcționează cu Windows 98. Și ce… alea nu-s bune de scris un document, de făcut o foaie de calcul sau, de ce nu, de jucat un mine sweeper?

Să revenim la Windows XP. Atât timp cât avem un antivirus bun, cu actualizări la zi, cât avem activ un firewall, cât ne facem la intervale regulate back-up la ceea ce lucrăm, eu cred că o să mai mergem câțiva ani cu XP-ul.

[top]
About the Author


Bogdan Pavaluc este specialist IT si administreaza site-ul PandaPC.ro .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *